Menu
Fred. Olsen fotografert under Eierskapskonferansen i 2010. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Fred. Olsen siktet etter å ha kjørt på barn

Skipsreder Fred. Olsen (91) er siktet etter at han kjørte på en treåring i Oslo første nyttårsdag. Det står bra til med barnet.

Av NTB | 02.01.2020 17:24:42

Økonomi og næringsliv: Ifølge NRK er skipsrederen siktet for brudd på vegtrafikkloven paragraf 3, om aktpågivenhet i trafikken.

Olsen kommenter saken via sin sekretær.

«Jeg er uendelig trist over det som har skjedd og har siden hendelsen hatt hovedfokus på gutten. Jeg forstår, etter nær og god kontakt med guttens nærmeste, at det etter omstendighetene går bra med ham. Det oppleves ikke riktig med ytterligere kommentarer fra meg.», uttaler skipsrederen.

Politiet meldte om ulykken, som skjedde i Biskop Grimelunds vei på Vinderen, rett etter klokka 14.30 onsdag. Først ble det opplyst at barnet hadde mindre skader, men ambulansepersonell vurderte det som såpass alvorlig at barnet ble tatt med til sykehus.

– Det er ikke mistanke om kjøring i ruset tilstand. Fører har status som siktet fordi hans førerrett er midlertidig tilbakekalt og førerkort er beslaglagt, sier politiadvokat Ingelin Hauge i Oslo politidistrikt til NRK.

Fred. Olsen er nummer 23 på Kapitals liste over Norges rikeste personer.

(©NTB)

Flere nyheter: