Menu
Det endte 1–1 mellom Kroatia og Danmark mandag. Foto: Darko Bandic / AP / NTB

Frankrike fortsatt uten seier – sent straffemål sikret Kroatia-poeng

Det så lenge ut til at Frankrike skulle slå Kroatia og med det ta sin først trepoenger i årets nasjonsliga, men det endte 1-1 etter en straffescoring.

Av NTB | 06.06.2022 22:45:58

Sport: Andrej Kramaric var sikker fra straffemerket ti minutter før slutt og sikret uavgjort i Zagreb. Dommeren blåste først offside da Kramaric ble felt av Jonathan Clauss, men etter en VAR-sjekk pekte han i stedet på straffemerket.

Clauss hadde bare vært på banen i noen sekunder før han forårsaket straffesparket. Før det hadde Adrien Rabiot sendt franskmennene i ledelsen like etter pause.

Rabiot spilte en flott vegg med Wissam Ben Yedder før han kom fri alene med Dominik Livakovic. 27-åringen gjorde ingen feil.

Med Kramaric’ utligning har fortsatt Frankrike til gode å vinne i nasjonsligaen. De står med ett poeng på to kamper før møtet med Østerrike senere denne uken. De ledet også mot Danmark, men to scoringer fra Andreas Cornelius vendte kampen i dansk favør.

De måtte også klare seg uten Kylian Mbappé mot Kroatia. Stjernespissen ble henvist til benken etter at han fikk seg en smell mot Danmark.

Kroatia møter Danmark borte i neste kamp. De står også med ett poeng etter at de ble slått med 0-3 mot Østerrike i den første kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: