Menu
Snart er de rosa mat-budene fra Foodora å finne i Haugesund. FOTO: Foodora Norway

Frakter restaurantmat hjem til deg

Fra den 15. mars vil lokale sykkelbud i Haugesund stå klare til å levere restaurantmat hjem til deg på en trygg og kontaktløs måte.

Av Egil M Solberg | 03.02.2021 15:32:20

Koronapandemi: Det har vært krevende å drive restaurant under koronapandemien. Den nye hjemleveringstjenesten kan dermed komme godt med.

Selskapet har hatt stor suksess med matlevering i flere byer i Norge, og utvider nå leveringstilbudet til Haugesund.

‒ Flere og flere oppdager hvor lettvint og praktisk det er å bestille restaurantmat hjem, og vi er veldig glade for å endelig kunne levere mat i Haugesund, sier foodoras Regional Manager for Vest, Sør og Nord, Lissan Dotche.

India Gate er blant de lokale restaurantene som er med fra start, og daglig leder for India Gate, Manjit Singh, gleder seg over samarbeidet:

– India Gate har flere restauranter på Vestlandet, og serverer det ypperste og mest
spennende fra det indiske kjøkken. Det er en fantastisk nyhet for alle matelskere at foodora starter med levering i Haugesund, og vi er veldige glade for at vi nå kan tilby ekte indisk mat på døren til alle i Haugesund på en trygg måte, sier Singh.

Foodora er en matleveringstjeneste som lar brukeren bestille mat fra sin favorittrestaurant via en app.

I appen får du opp tilgjengelige restauranter, oversikt over matretter, leveringstid og pris.

Bestilling og betaling gjøres enkelt i appen. Når bestillingen er foretatt kan du følge syklistens bevegelser fra maten er hentet til det ringer på̊døren.

– Vårt mål er å gjøre det så brukervennlig og enkelt som mulig å få mat levert på døren, og å støtte sine lokale restauranter på avstand. I en annerledes hverdag hvor man tilbringer mye tid hjemme ønsker vi å tilby en mulighet til å nyte maten fra sine lokale favoritter hjemme. For å minimere smitterisiko leveres nå alle bestillinger kontaktløst utenfor kundens dør dersom man ønsker det, sier fungerende Managing Director for foodora, Carl Randers.

Flere nyheter: