powergym
Menu
Leiv Johannessen Poker
Leiv Johannessen like etter finalen i Peru. FOTO: Poker.no

Fra poker-finale til sykehus

Leiv Kåre Johannessen fra Skjold fikk akutt blindtarmbetennelse da han satt ved finalebordet i en pokerturnering i Peru på fredag. Han er nå på bedringens vei og skal etter forholdene ha det bra.

Av Egil M Solberg | 26.07.2015 18:52:09

Etter han hadde vunnet finalen i en delkonkurranse, ble han sendt i ambulanse til sykehus.

– I ettertid viste det seg at jeg spilte finalebordet i Latin America Poker Tour med akutt blindtarmbetennelse. De siste timene av turneringen fikk jeg stadig verre magesmerter, og da vi var ferdig ble jeg undersøkt av lege. Noen minutter seinere ble jeg transportert til et av Limas sykehus i ambulanse, hvor jeg ble operert, skriver han på Facebook.

Det var poker.no som først omtalte saken.

Like etter at denne videoen ble laget, ble han sendt i ambulanse til sykehuset.