Menu
Rådgiver i NFF, Iselin Shaw, får ikke reist til Qatar etter at hun mistet flyet fra Wien mandag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Fotballpresident Lise Klaveness’ rådgiver mistet Qatar-flyet

Iselin Shaw i Norges Fotballforbund får ikke delta fysisk i Lise Klaveness og resten av Uefa-delegasjonens møter i Qatar på grunn av et forsinket fly.

Av NTB | 27.06.2022 17:01:31

Sport: Mandag booket Klaveness en ny flyvning med direktefly til Qatar, men Shaw tok en annen rute via Wien. Årsaken til det var de stive flyprisene direkte til hovedstaden Doha. Norwegians fly til Wien ankom to timer senere enn antatt, og dermed glapp flyet til Doha for Shaw, får NTB bekreftet.

Shaw er prosjektansvarlig i NFFs avdeling for internasjonalt samfunnsansvar. Hun skal derfor følge tirsdagens møter digitalt, slik Klaveness gjorde mandag.

Klaveness og Shaw fikk trøbbel med dokumentasjonen på Gardermoen søndag og mistet flyet til møtene som skal holdes mandag og tirsdag i Doha. Klaveness reiste til Doha tidligere på dagen mandag.

Klaveness mente at de fortsatt burde være to representanter fra NFF til tross for flymissen.

– Vi bør dra to stykker for å få med oss alt og være trygge på logistikk og alt, sa hun til NTB mandag.

I Qatar holdes det møter hvor flere land som representerer Det europeiske fotballforbundet (Uefa), får diskutert med qatarske myndigheter, VM-komiteen og andre relevante grupperinger i forbindelse med fotball-VM.

(©NTB)

Flere nyheter: