Menu
Dinamo Minsk-spiller Ivan Bakhar på vei gjennom Smolevitsji-forsvaret i en hviterussisk eliteseriekamp i april. Dinamos kamp kommende helg er utsatt på grunn av mistanke om koronasmitte i laget. Foto: Vasilij Fedosenko, AP / NTB scanpix

Fotballkamper i Hviterussland utsatt på grunn av koronasmitte

På grunn av mistanke om koronavirussmittede spillere er to av kommende helgs kamper i hviterussisk fotball blitt utsatt.

Av NTB | 12.05.2020 18:02:50

Sport: Det melder ligaen på sitt nettsted. Det er mistanke om smitte i eliteserielaget Dinamo Minsk og 1.-divisjonslaget Arsenal Dzerzjinsk. Det er ikke oppgitt hvilke spillere det gjelder.

Dinamo Minsk har fått fredagens hjemmekamp mot Neman Grodno utsatt, mens Arsenals kamp mot Gomel heller ikke kan spilles som oppsatt lørdag.

Hviterussland har som eneste europeiske land avviklet fotballkamper på elitenivå gjennom hele viruspandemien, attpåtil med tilskuere.

Tilskuertallene er relativt beskjedne, og det har vært gjennomført smitteverntiltak ved inngangene, som temperaturmåling og håndvask. Disse blir nå skjerpet.

– Ytterligere stasjoner med Antibac er installert ved inngangene. Temperaturmåling fortsetter, og publikum plasseres i sjakkbrettmønster, opplyser ligaen.

(©NTB)

Flere nyheter: