Menu
Luke Shaw storspiller for England i EM, og viser tegn på at han kan bli en viktig brikke i Manchester Uniteds forsøk på gjenerobre Premier League-tittelen. Foto: Lars Baron / Pool Photo via AP / NTB

Fotballjournalist: Solskjær vil gi Shaw ny kontrakt

Ole Gunnar Solskjær vil gi Luke Shaw en ny kontrakt og gjøre ham til en nøkkelspiller i titteljakten, hevder fotballjournalisten Fabrizio Romano.

Av NTB | 04.07.2021 14:09:09

Sport: Romano omtales som et overgangsorakel, og er ofte den som først kan melde om spillere som skifter beite eller forlenger sine kontrakter. Meldingen hans om at Manchester United jobber med å forlenge kontrakten til Shaw slås stort opp i engelske medier.

Shaw har to år igjen av sin nåværende kontrakt, og er sånn sett ikke en spiller United står i fare for å miste med det første. Men ifølge Romano ser United-ledelsen på Shaw som en nøkkelspiller i forsøket på å kapre Premier League-tittelen.

– Solskjær vil at Shaw skal være 100 prosent involvert i prosjektet, skriver Romano på Twitter.

25-åringen har fått en renessanse under Solskjær, etter å ha vært helt ute i kulden under tidligere manager José Mourinho. I EM har Shaw herjet på venstrebacken for England, og gjort den til sin i konkurransen med Englands mange sterke backer.

(©NTB)