Menu
Stefan Strandberg og resten av de norske spillerne og støtteapparatet jubler etter en scoring mot Montenegro. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Fotballandslaget møter Slovakia og Armenia i mars

Norge tar imot Slovakia og Armenia til kamper på Ullevaal stadion i slutten av mars. Det blir viktige forberedelser før Nations League.

Av NTB | 22.12.2021 15:39:49

Sport: Slovakia-kampen spilles 25. mars, mens møtet med Armenia skjer fire dager sener. Det var et ønske fra både landslagsledelse- og spillere at begge marsoppgjørene skulle gå på hjemmebane.

I juni går Norge i gang med en ny runde i Nations League. Der er Solbakkens lag i B-divisjonen og skal opp mot Sverige, Serbia og Slovenia. Fire av seks kamper spilles over kort tid.

– Det viktige med denne samlingen er å komme sammen, spille kamper og bygge videre på det fundamentet vi la i 2021. Det er vel første gang i historien at man skal spille fire kamper på rad i en landslagssamling, og derfor skal vi bruke mars til å forberede oss til det som kommer i juni, sier Solbakken til fotball.no.

Han omtaler Slovenia som en «jevnbyrdig motstander».

– Nå ble riktignok trekningen noe hardere enn det vi trodde da denne kampen ble satt opp, men Slovakia er uansett et lag som passer oss utmerket å møte.

– Så har vi hatt noen forfall fra enkelte motstandere, men plutselig dukket Armenia opp som et godt alternativ. De er dyktige til å forsvare seg og giftige på kontringer, og har i tillegg noen gode enkeltspillere. To fine utfordringer venter oss til våren, mener landslagssjefen.

(©NTB)