reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / NTB scanpix

Fotball: Vurderer halv sesong i 3. divisjon

Dersom ikke kampene i 3. divisjon starter opp i løpet av juni kan det bli vanskelig å få gjennomført ordinær sesong, tror lederen av Divisjonsforeningen.

Av NTB | 14.04.2020 09:03:06

Sport: På grunn av koronasituasjonen i landet er større kultur- og idrettsarrangementer ikke tillatt før tidligst 15. juni.

Det betyr at fotballsesongen ikke sparkes i gang før denne datoen, men lederen for Divisjonsforeningen, Arne Knoph, sier til VG man nærmer seg smertegrensen – i alle fall for 3. divisjon.

Divisjonsforeningen er interesseorganisasjonen til de 98 klubbene som utgjør 2. divisjon og 3. divisjon. Dersom ikke kampene starter opp i juni tror Knoph at det kan bli vanskelig å gjennomføre en ordinær sesong. Det gjelder spesielt for 3. divisjon, der reiseavstanden kan være lang.

Divisjonsforeningen skal møte Norges Fotballforbund (NFF) for å diskutere avviklingen av nivå tre og fire i norsk fotball. Konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, opplyser til avisen at enkel serie, det vil si halv sesong, diskuteres for 3. divisjon.

I Sverige er det allerede bestemt at 2. og 3. divisjon spilles med enkel serie.

(©NTB)

Flere nyheter: