reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Ada Hegerbergs Lyon er ett av lagene som kjemper om å vinne årets mesterliga for kvinner. Nent-group har sikret seg rettighetene og viser samtlige kamper. Foto: Efrem Lukatsky / AP / NTB scanpix

Fotball: Nent-group viser mesterligasluttspillet for kvinner

Nent-group har sikret seg rettighetene til å vise mesterligasluttspillet i fotball for kvinner. Flere norske proffer er fortsatt med i turneringen.

Av NTB | 20.08.2020 14:08:03

Økonomi og næringsliv: Ada Hegerbergs Lyon har vunnet fire ganger på rad, og er fortsatt med i kampen om å vinne årets turnering. Men det er flere nordmenn som er med i kampen om å vinne den gjeve turneringen. Også Caroline Graham Hansen (Barcelona), Ingrid Syrstad Engen (Wolfsburg) og Karina Sævik (Paris Saint-Germain) skal i aksjon i kvartfinalene som starter fredag.

Torsdag opplyser Nent-group at de har sikret seg rettighetene til å vise mesterligaens sluttspill og at kampene skal vises på Viaplay og Viasport-kanalene.

Fredag møtes de spanske gigantene Atlético Madrid og Barcelona. Samme dag møtes Wolfsburg og Glasgow City.

Lørdag skal Ada Hegerbergs Lyon møte Bayern München, men det er lite sannsynlig at den norske Gullballen-vinneren får spilletid. Hegerberg selv har vært ute med røket korsbånd siden januar, men er tatt ut i troppen til sluttspillet.

Det siste kvartfinaleoppgjøret er mellom Arsenal og Paris Saint-Germain, som har norske Karina Sævik i stallen.

Vinnerne tar seg til semifinalene, som spilles tirsdag og onsdag. Finalen spilles på Anoeta i Spania søndag 30. august.

(©NTB)

Flere nyheter: