Menu
Sebastian Foss-Solevåg jubler på pallen etter NM-gull i slalåm. Foto: Oppdal Alpin/Norges Skiforbund / NTB

Foss-Solevåg med NM-gull i slalåm: Siste snødag for sesongen

Sebastian Foss-Solevåg kjørte inn til NM-tittel i slalåm på Oppdal etter et morgenrenn.

Av NTB | 17.04.2021 10:34:25

Sport: Første løper var oppsatt å starte 06.15. Timon Haugen tok sølvet og var 0,26 sekunder bak vinneren.

Den ferske verdensmesteren sikret sitt tredje NM-gull i karrieren, hans andre i Oppdal. – Herlig med NM-gull igjen. Det er en glede å være i Oppdal som leverer et veldig proft arrangement. Jeg hadde litt smårusk i 1.-omgangen, men det har nok med forberedelsene å gjøre. Det er lenge siden jeg har konkurrert. Det tok tid å komme i gang. I andre omgang følte jeg at jeg fikk kjørt som jeg ville. Jeg er ferdig med testing av ski. I dag var siste dagen på snø denne sesongen, sa Foss Solevåg til NTB.

– Det er ikke lett å slå en verdensmester. 1. omgangen var solid, og 2. omgangen var greit nok. Uansett er jeg veldig godt fornøyd med sølv, fortalte Haugan.

Oscar Zimmer sikret seg bronsen, men var over sekunder tregere enn Foss-Solevåg.

Sistnevnte ble tidligere i vinter verdensmester.

(©NTB)