Menu
Illustrasjon: Haugesund Triathlon Klubb

Fortsetter arbeidet med HTK-hallen

Til tross for nei til en kommunal garanti på 20 millioner kroner fra Haugesund kommune, fortsetter arbeidet og planleggingen av HTK-hallen.

Av Egil M Solberg | 23.05.2022 21:05:24

HTK-hallen: Haugesund triatlonklubb forsetter arbeidet med å få bygget HTK-hallen. Det kommer frem av en pressemelding mandag kveld.

Før helgen sa bystyret i Haugesund nei til å stille en kommunal garanti på 20 millioner kroner, med det argument at risikoen var for stor.

Forslaget falt, med knappes mulig margin, 24 mot 25 stemmer.

– HTK er skuffet over denne avgjørelsen, og vi er selvfølgelig uenige i argumentasjonen som ble brukt for å ikke stille garantien det er søkt om.

– Når det er sagt, er ikke vi triatleter kjent for å gi oss. Det går ikke alltid like fort som vi ønsker, og det gjøre ofte vondere enn vi kan forestille oss på forhånd. Men vi gir oss ikke.

Det sier Jon Sletteskog, Styreleder i HTK.

– Vi gleder oss til å kunne tilby lovpålagt og etterlengtet svømmekapasitet
til byen vår. I tillegg kan et lokalsamfunn aldri få nok sosiale møteplasser, og vi håper HTK-hallen kan bli et inkluderende samlingspunkt, opplyser han.

Han tror folk flest sier som Ole Brum, ja takk begge deler, HTK hall og Folkebad.

– Vi gleder oss over alle i befolkningen og lokalt næringsliv som støtter oss videre i jobben framover. HTK takker for all støtte og vi gleder oss til å ta dere imot i vårt anlegg når det står ferdig, sier han bestemt.

Flere nyheter: