Menu
Magnus Abelvik Rød får oppfølging av Norges EM-fysioterapeut Harald Markussen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Fortsatt usikkerhet rundt Kamikaze-Rød

Det er usikkert om Magnus Abelvik Rød kan fortsette håndball-EM. Mandag ettermiddag var han på MR-undersøkelse med landslagslege Thomas Torgalsen.

Av NTB | 20.01.2020 13:10:24

Sport: Rød ble sjekket på spillerhotellet etter søndagens kamp. Det er snakk om en forstuing i fotroten i høyrebeinet. Det var det sporet landslagslege Thomas Torgalsen var inne på allerede i pausen av Norge – Sverige.

For andre kamp på rad måtte Rød sjekkes opp for en mulig skade. Han spiller med ganske stor risiko og kan kalles en kamikaze-spiller. Rød kaster seg inn i motstanderforsvaret gang på gang.

Rød var mandag til røntgensjekk for sikkerhets skyld. Disse bildene gir et enda grundigere svar enn ultralydapparatet han allerede har vært borti.

22-åringen brukte selv galgenhumor etter oppgjøret mot svenskene.

– Jeg tror det skal gå bra. Vi får ta en sjekk på hotellet som vanlig. Jeg har jo fått noen meldinger om at jeg er kjeks og porselen og dramaqueen, sa Rød til NTB.

– Fra hvem?

– Jeg har en god romkamerat (Sander Sagosen) som liker å melde litt.

– Det er ikke bra det som skjer med Magnus nå, men vi får bare krysse fingrer og tær for at det går bra og at han spiller videre i mesterskapet, sa Sagosen under mandagens pressetreff.

Norge møter Island tirsdag. Seier der betyr at Norge er så godt som klar for semifinale. Hovedrunden avsluttes mot Slovenia onsdag.

Semifinalene spilles i Stockholm fredag.

Rød ble også fritatt fra mediemøtet mandag.

Sagosen håper lagkameraten blir klar til videre EM-spill.

(©NTB)

Flere nyheter: