reklame for Sheiken Bowling
Menu
Magnus Andersen og Tromsø måtte tåle sitt første poengtap i 1. divisjon da laget gjestet Grorud i Oslo fredag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Første poengtap for Tromsø, ny smell for HamKam

Etter åtte seirer på rad møtte Tromsø for første gang motgang i sitt forsøk på å ta seg rett tilbake til Eliteserien. Det ble 0-2-tap for Grorud i Oslo.

Av NTB | 14.08.2020 20:03:09

Sport: HamKam så omsider ut til å skulle få sin første seier, men Åsane utlignet til 2-2 seks minutter på overtid. Enda en gang kostet et overtidsmål hamarlaget dyrt.

Tromsø kom til hovedstaden uten poengtap og med 17-3 i målscore på sine tidligere kamper, men møtte sterk motstand fra vertene som i fjor holdt til to divisjoner under TIL.

Oscar Aga trikset med seg ballen før han scoret vinnermålet i det 64. minutt, mens Magnus Dahlby doblet på straffespark på overtid.

Ranheim vant 6-1 over Øygarden med hattrick av Mads Reginiussen og er nå bare tre poeng bak serielederen. Sandnes Ulf slo KFUM Oslo 3-1 og er nytt lag på tredjeplass etter at Sogndal avga poeng med 2-2 borte mot Stjørdals-Blink.

Sandnes Ulf er sju poeng bak Tromsø og fire bak Ranheim.

HamKam ledet 2-0 borte mot Åsane etter scoringer av Marcus Pedersen og Jonas Enkerud, men sto ikke distansen denne gang heller og har bare tre poeng.

Kongsvinger slo Strømmen 2-1 og klatret over nedrykksstreken, mens Raufoss spilte 1-1 mot Jerv.

(©NTB)

Flere nyheter: