Menu
Deler av parkeringshuset på Stavanger lufthavn Sola raste sammen i forbindelse med brannen 7. januar. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Har utbetalt 100 millioner etter P-husbrann

Én måned etter brannen i garasjeanlegget på Sola har forsikringsselskapene utbetalt nær 100 millioner kroner i erstatning til sine kunder, ifølge Aftenbladet.

Av NTB | 08.02.2020 22:46:10

Fritid: Det totale skadeomfanget av brannen er ennå ikke kartlagt, men det er ventet at erstatningsbeløpene vil bli mye høyere. Det var rundt 1.300 biler i parkeringshuset da den voldsomme brannen oppsto i en Opel Zafira 7. januar.

Forsikringsselskapene If, Fremtind, Gjensidige og Tryg som har flest kunder blant de uheldige bileierne som ble berørt av brannen, har til nå utbetalt opp mot 100 millioner kroner i skadeerstatning, opplyser selskapene til avisa.

If forsikring, som er selskapet som har fått flest skademeldinger etter brannen, har betalt ut 36 millioner kroner. Fremtind har utbetalt 25 millioner kroner til 103 bileiere, men tror at brannen til slutt vil koste selskapet mellom 40 og 60 millioner kroner.

(©NTB)

Flere nyheter: