Menu
Adama Traore gjorde Dan Burn svimmel lørdag. Foto: Gareth Fuller / Pool via AP / NTB

Forrykende målfest i Brighton endte med poengdeling

Wolves så ut til å ta tre poeng mot Brighton i Premier League da Ruben Neves satte inn 3-1 på straffe. Så giret Brighton om, scoret to og sørget for 3-3.

Av NTB | 02.01.2021 20:38:13

Sport: Selv om Brighton fikk en drømmestart på oppgjøret og ledet 1-0 tidlig etter en karatesparkscoring av Aaron Connolly, var det Wolverhampton det handlet om resten av åpningsomgangen.

19 minutter var spilt da Romain Saïss på lekkert vis headet inn 1-1 etter en corner. 15 minutter senere var kampen snudd. Neto dro seg inn i banen og skjøt, men skuddet ble stoppet av Brighton-målvakt Robert Sánchez. Spanjolen klarte imidlertid ikke å holde ballen, og slo den ut i boksen. Midtstopper Dan Burn ble truffet i kneet, og sekunder senere lå ballen i mål til 2-1-ledelse for Wolves.

Og like før pause skulle det gå fra vondt til verre for Burn. Han ble fraløpt av Adama Traoré og meide ned kantspilleren i boksen. Straffe ble dømt, og Ruben Neves var sikkerheten selv fra krittmerket.

Det ble spenning igjen umiddelbart etter sidebyttet. Bare ti sekunder etter at den andre omgangen ble blåst i gang, hadde Brighton fått straffe. Joao Moutinho la Neal Maupay i bakken, og samme Maupay satte sikkert inn 2-3.

72 minutter var unnagjort da lagene var like langt igjen. Lewis Dunk raget høyest i Wolverhampton-boksen etter en corner og stanget inn 3-3.

Det ble også sluttresultatet i seksmålsthrilleren.

(©NTB)

Flere nyheter: