Menu
Emil Bohinen (i hvitt) har vært en sentral mann for Salernitana, men må stå over neste kamp. Foto: Spada/LaPresse via AP / NTB

Formspiller Bohinen må stå over skjebnekamp i Italia

Emil Bohinen (23) får ikke spille Salernitanas svært viktige Serie A-oppgjør mot Empoli lørdag. Han står med fem gule kort og er uaktuell.

Av NTB | 12.05.2022 10:31:25

Sport: Bohinen ble hentet på lån fra CSKA Moskva. Faren Lars er på plass i Italia.

– Han har dessverre fått litt for mange gule kort og får ikke spille. Jeg synes han blir bedre og bedre, og det er ikke så uvanlig når man får tillit i tre, fire og fem kamper på rad. Jeg synes Emil skal ha litt «kred» for at Salernitana er der de er i dag, sier pappa Bohinen til NTB.

Salernitana har kommet seg opp fra jumboplassen i den italienske serien etter en rekke kamper uten tap. Det er blitt fire seirer og to uavgjort siden 16. april. Bohinen har spilt fra start i alle seks kamper.

Så sent som 15. februar lå Salernitana helt nederst på tabellen med 13 poeng etter 23 kamper.

Fem lag er i realiteten med i kampen om å unngå to nedrykksplasser. Det er Sampdoria (33 poeng), Spezia (33), Salernitana (29), Cagliari (29) og Genoa (28).

Salernitana avslutter sesongen hjemme mot Udinese 22. mai. Til den kampen er Bohinen spilleberettiget. Den kan avgjøre om det blir nedrykk eller ikke.

– Blir den kampen avgjørende, reiser jeg ned for å være på tribunen, sier Lars Bohinen.

Stefan Strandberg er ikke med i Salernitana kamptropp for tiden.

Venezia ligger helt nederst på tabellen med 25 poeng, og svært mye skal til for at klubben til Dennis Johnsen overlever.

(©NTB)

Flere nyheter: