reklame
Menu
Mercedes-fører Lewis Hamilton og konkurrentene starter formel 1-sesongen i starten av juli. Foto: Darko Bandic / AP / NTB scanpix

Formel 1 har bekreftet sesongens åtte første VM-runder

Tross koronapandemien ønsker formel 1 å avvikle opptil 18 VM-runder i år. Nå er programmet for de åtte første VM-rundene offentliggjort.

Av NTB | 02.06.2020 11:33:50

Sport: Sesongens to første VM-runder finner sted på Spielberg-banen i Østerrike de to første helgene i juli. Landets myndigheter ga nylig tommel opp for at løpene kunne finne sted da.

Den første runden starter med trening og kvalifisering fra 3. juli, mens selve løpet går søndag 5. juli. Det samme gjentar seg helgen etter.

Deretter er det duket for VM-runder i Ungarn (17.-19. juli), Storbritannia (31. juli – 2. august), Spania (14.-16. august), Belgia (28.-30. august) og Italia (4.-6. september).

– Formel 1 forventer for øyeblikket at de første løpene blir lukkede arrangementer, men håper at tilskuere vil ha mulighet til å være til stede når det er trygt igjen, opplyses det i en pressemelding.

I alt har formel 1 mål om å avvikle mellom 15 og 18 VM-runder i 2020. Den siste skal etter planen finne sted i desember i Abu Dhabi.

(©NTB)

Flere nyheter: