Menu
Ferrari-føreren Charles Leclerc og hans lagkamerat Carlos Sainz dominerte under de to første treningene foran Australias Grand Prix i Melbourne. Foto: Asanka Brendon Ratnayake / AP / NTB

Formel 1: Ferrari og Red Bull raskest på trening – Mercedes sliter

Det var igjen Charles Leclerc og Max Verstappen som dominerte de to første Formel 1-treningene foran Australias Grand Prix.

Av NTB | 08.04.2022 10:19:46

Sport: Ferrari med Leclerc og lagkameraten Carlos Sainz jr. hadde de raskeste rundene under de to første treningene foran helgens Formel 1-løp i Melbourne.

Sainz var raskest på første trening fulgt av lagkameraten Leclerc. Her var Max Verstappen og Sergio Pérez i Red Bull-bilene de med tredje- og fjerde beste tider. På den andre treningen var det Leclerc som var 0,245 sekunder kjappere enn Verstappen. De to vant de to første VM-rundene i Dubai og Jeddah.

Lewis Hamilton i sin Mercedes har ennå ikke helt funnet ut av de nye utfordringene, og briten med sju VM-titler i beltet var 1,221 sekunder bak beste bil på første trening og 1,234 sekunder bak på sin raskeste runde under den andre treningen.

Lørdag skal førerne gjennom nok en treningsomgang før kvalifiseringen senere på dagen. Søndag kjøres den tredje VM-runden.

(©NTB)

Flere nyheter: