reklame for Utvik Autoservice
Menu
Johann André Forfang står over helgens hopprenn i Wisla. Foto: Geir Olsen / NTB

Forfang står over Wisla-premieren – tenåring får sjansen på hopplandslaget

Johann André Forfang er ikke med den norske troppen til helgens verdenscuppremiere i hopp. 19 år gamle Sander Vossan Eriksen kommer inn som debutant.

Av NTB | 19.11.2020 17:23:32

Sport: Det ble klart da landslagstrener Alexander Stöckl presenterte uttaket digitalt fra et hotellrom i polske Wisla torsdag ettermiddag. Laget var nesten som forventet, men fraværet til rutinerte Forfang var en overraskelse.

– Dessverre var han ikke 100 prosent i form da vi hadde siste treningssamling i Midstuen. Derfor valgte vi å gi ham en uke til med forberedelser. Han er med i laget fra neste uke, så vurderer vi denne helgen hvem vi sender hjem, sa Stöckl.

Sander Vossan Eriksen har lagt bak seg en fin oppkjøring til sesongstarten. Det første gang at Bækkelaget-hopperen er blant Stöckls utvalgte i verdenscupen.

Dette er uttaket for helgens renn i Polen: Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget), Halvor Egner Granerud (Asker), Anders Håre (Vikersund), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Robin Pedersen (Stålkameratene) og Daniel-André Tande (Kongsberg).

(©NTB)

Flere nyheter: