reklame for Utvik Autoservice
Menu
Den 15 år gamle jenta som ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg for en uke siden, døde etter alt å dømme etter inntak av rusmidler. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

Foreløpig obduksjonsrapport styrker teorien om at 15-åring i Sarpsborg døde av overdose

15-åringen som ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg i forrige uke, døde trolig i forbindelse med inntak av rusmidler. Hun ble ikke utsatt for vold.

Av NTB | 27.08.2020 12:38:23

Sosiale forhold: Den viser den foreløpige obduksjonsrapporten som dermed styrker politiets hovedteori, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

– Jeg understreker at rapporten som foreligger, er foreløpig. Jeg kan likevel bekrefte at den styrker hovedteorien vår om at 15-åringen døde i forbindelse med tilførsel av rusmidler, sier Kai Andersen, seksjonsleder for etterforskning ved politistasjonen i Sarpsborg.

Rapporten slår også fast at jenta ikke har vært utsatt for fysisk vold.

En 26 år gammel mann er siktet for å ha hensatt jenta i hjelpeløs tilstand. Han er foreløpig varetektsfengslet i en uke, men politiet vurderer å be om forlenget fengsling.

– Det vil bli tatt en beslutning om det i løpet av torsdag eller senest fredag, sier Andersen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Politiet utelukker samtidig ikke at siktelsen mot mannen kan bli utvidet.

(©NTB)

Flere nyheter: