Menu
Flytrafikken ved Hongkongs internasjonale flyplass ble åpnet igjen onsdag morgen, lokal tid, etter at minst 300 flyavganger ble rammet av demonstrasjonene på flyplassen mandag og tirsdag. Foto: Vincent Yu/ AP/ NTB scanpix

Flytrafikken går igjen i Hongkong

Etter to dager med til dels voldsomme demonstrasjoner på Hongkongs internasjonale flyplass, åpnet trafikken igjen onsdag morgen.

Av NTB | 14.08.2019 04:05:04

Krig og konflikter: Etter to dager med flere hundre kanselleringer og utsettelser, åpnet flyplassen i Hongkong igjen onsdag morgen, lokal tid. Etter at opptil 5.000 demonstranter har blokkert både avgangs- og ankomsthallen ved flyplassen i to dager, var fremdeles et trettitall igjen i bygningen onsdag, men innsjekk og flyavganger gikk som normalt.

Demonstrasjonene startet i helgen med en sitt-ned-aksjon blant de flere tusen som protesterer mot byregjeringen i Hongkong og et lovforslag om å utlevere straffedømte til Kina.

Tirsdag tok politiet i bruk batonger og pepperspray etter at demonstrantene gikk løs på to personer de beskyldte for å være hemmelige kinesiske agenter.

(©NTB)

Flere nyheter: