reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Havna i Sydney er blant attraksjonene flyreisende kan få med seg fra lufta når Qantas åpner en ny sjutimers rundreiserute. Foto: Marianne Løvland / NTB

Flyrute til ingensteds opprettes i Australia

Australiere som savner å fly, får et nytt tilbud. Qantas kunngjorde torsdag en sjutimers rundreiserute i Australia, som slutter der den starter.

Av NTB | 17.09.2020 11:53:00

Økonomi og næringsliv: 10. oktober tar Boeing-flyet av for den spesielle rundreisen. Flyet vil fly lavere enn normalt, og turen går blant annet over steder og turistattraksjoner som Uluru, Great Barrier Reef og havna i Sydney.

– Selv om vi ikke kan bringe dere ut av landet akkurat nå, kan vi i hvert fall inspirere dere til framtidige reiser med noen av Australias vakreste destinasjoner, sier Qantas Group-sjef Alan Joyce.

Koronapandemien har vært katastrofal for Australias luftfartssektor. Vedvarende smitte betyr at restriksjoner fortsatt preger samfunnet.

– Innenriksflyginger var ventet å være tilbake til sitt normale nivå, men stadig smitteøkning i noen delstater og strengere grensekontroller har forsinket denne prosessen, sier formann i Australias konkurranse- og forbrukerkommisjon, Rod Sims.

(©NTB)

Flere nyheter: