Menu
Norges Fotballforbund med Lise Klaveness og Nils Fisketjønn utsetter cupkamper. Foto: Terje Pedersen / NTB

Flykaos fører til nye utsettelser i fotballcupen

Kansellerte flyginger gjør at flere kamper i fotball-NM må flyttes. Vikings møte med Kristiansund skal nå spilles i oktober.

Av NTB | 28.06.2022 10:01:10

Sport: Onsdag og torsdag skulle etter planen 3. runde i cupen vært avviklet, men flere kamper har nå fått nye datoer som følge av flykanselleringer i forbindelse med streiken fra flyteknikerne.

Viking – Kristiansund er nå flyttet til 19. oktober.

«Klubbene ble enige om at det beste var å søke kampen utsatt grunnet usikkerhet rundt om det i hele tatt var mulig å få KBK-troppen nedover», melder KBK.

En av klubbens flygninger er allerede kansellert, og det kunne blitt flere hindre.

Fra før er HamKams møte med Tromsø flyttet til 17. august og Tromsdalens 3. rundekamp mot Bryne til 11. august.

«Det er også usikkerhet rundt et par andre kamper. Vi vil komme tilbake med mer informasjon dersom flere kamper må omberammes», skriver NFF tirsdag.

At det ikke lot seg gjøre å finne en ny dato for Kristiansunds kamp mot Viking før oktober, har blant annet sammenheng med Stavanger-klubbens tette program.

«Vi takker både Viking og NFF for å ha vært løsningsorienterte i prosessen, vi forstår det er krevende også for Viking å finne nye datoer i en tid med mange kamper grunnet bl.a. europacup», skriver Kristiansund.

Norges Fotballforbund har besluttet at kun de tre første rundene av årets fotball-NM skal spilles i år. Kampene i 4. runde er planlagt gjennomført i mars neste år. Slik var det også forrige sesong som følge av koronapandemien.

(©NTB)