Menu
Isaac Twum er klar for Sogndal. Foto: Annika Byrde / NTB

Flos Sogndal forsterker med Isaac Twum

Tore André Flo ruster opp Sogndal-laget med midtbanespilleren Isaac Twum fra Mjøndalen. 23-åringen har signert en avtale som strekker seg ut august 2025.

Av NTB | 01.08.2022 12:21:03

Sport: Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

– Etter lengre tids jobbing lyktes det endelig å få sikret seg signaturen til Isaac. Vi er veldig glade for at han valgte oss da vi har sett etter en slik type spiller, sier sportssjef Håvard Flo.

Ansvarlig for spillerlogistikk i Mjøndalen, Jan-Remi Dalen, forteller at klubben helst skulle beholdt midtbanespilleren.

– Vi har forsøkt å skrive ny kontrakt med Isaac, men det er for stor avstand mellom oss. Dersom vi skal få penger for ham, må vi selge ham nå siden kontrakten hans går ut etter denne sesongen, sier Dalen til klubbens hjemmeside.

Twum kom til Mjøndalen fra Start på høsten 2020 og har gjort tingene sine godt for bruntrøyene. Det har skapt interesse fra flere klubber, men det var til slutt Sogndal som vant dragkampen om 23-åringen.

– Det er flere klubber som har vært interessert i Isaac, men Sogndal som til slutt leverte det høyeste budet. Vi er fornøyde med totalsummen og sparer også lønnskostnader slik at vi totalt sett mener dette er en bra avtale for MIF, sier Dalen.

(©NTB)