reklame
Menu
Andreas Vindheim, her fra tiden i Malmö, bekrefter å ha fått telefon fra NFF. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Flere spillere bekrefter telefon fra NFF

Norges Fotballforbund er godt i gang med å hente inn spillere til et «nødlandslag» som kan spille onsdagens bortekamp mot Østerrike.

Av NTB | 15.11.2020 15:23:00

Sport: – Jeg har fått en telefon fra NFF. Jeg stiller absolutt opp hvis det trengs. Vi får se hvordan det blir, for det er nok VM i logistikk for dem som jobber med det, sier Sparta Praha-backen Andreas Vindheim til VG.

Det samme sier Vitesse-spilleren Sondre Tronstad.

– Jeg har blitt oppringt. Det er veldig gøy. De spurte om jeg var klar. Jeg har fått klarsignal fra klubben også, sier sørlendingen.

VG har også fått bekreftet at Håkon Evjen er kontaktet. 20-åringen spiller til daglig i nederlandske AZ Alkmaar.

I tillegg har Mathias Dyngeland, som er keeper i svenske Elfsborg, blitt oppringt av NFF. Det melder TV 2.

– Jeg er i Sverige og har litt med skader en periode. Jeg har kjørt en del rehabilitering og avlastning i det siste, men samtidig har jeg vært på benken i kamp som backup. Så det er min situasjon, forklarer Dyngeland til kanalen.

(©NTB)

Flere nyheter: