reklame for Utvik Autoservice
Menu
Skadde personer fraktes vekk fra Mayfair Mall i ambulanser etter en skyteepisode fredag. Foto: WISN-TV via AP/NTB

Flere skutt på kjøpesenter i Wisconsin – antatt gjerningsmann skal være skutt

Flere personer ble fredag skutt på et kjøpesenter i en forstad til Milwaukee i delstaten Wisconsin. Gjerningsmannen skal være skutt av politiet.

Av NTB | 21.11.2020 00:23:08

Kriminalitet og rettsvesen: Skytingen startet rundt klokken 15 fredag. Politiet opplyste til nyhetsbyrået AP at det dreier seg om «en svært aktiv situasjon» på Mayfair Mall i Wauwatosa utenfor Milwaukee.

Ifølge den lokale TV-kanalen WISN-TV er minst seks personer fraktet fra stedet i ambulanser. Ifølge TV-kanalen har flere politienheter tatt seg inn i bygget. Flere personer gjemmer seg inne i bygget.

Politikommunikasjon TV-kanalen har fått tak i antyder at sju personer er skadd, og at en av disse skal være den antatte gjerningsmannen. Ifølge politiet dreier det seg om en hvit mann med hettegenser.

Det er varslet en pressekonferanse senere fredag.

Ordføreren i Wauwatosa bekrefter i en uttalelse til WISN-TV at flere personer er skutt, men sier det ikke har kommet meldinger om at noen er livstruende skadd.

Milwaukee Journal Sentinel melder at en av de første politibetjentene som ankom stedet fant to personer som var skutt.

– Vi jobber midt i kjøpesenteret, så vi så ingenting. Vi hørte en høy lyd, og forsto at det var skyting. Vi løp i sikkerhet. Jeg håper politiet finner oss snart, sier Jocelyn til WISN-TV på telefon fra innsiden av bygget.

Hun opplyser at de hørte minst 15 skudd før de gikk i dekning. Flere ganger underveis i intervjuet forteller hun at hun hører skriking utenfor sikkerhetsgjerdene hun gjemmer seg bak.

Intervjuet ble avbrutt da politiet kom til området hun og flere andre gjemte seg i. De ble bedt om å ta hendene i været og la seg eskortere ut av bygget.

(©NTB)

Flere nyheter: