reklame for smiaa
Menu
Politiet tror at en person ble påkjørt i forbindelse med et masseslagsmål utenfor Lyngdalshallen tirsdag kveld. Flere personer skal være skadd, og en ble knivstukket i slagsmålet. Foto: Torrey Enoksen / Lister24 / NTB scanpix

Flere skadd i masseslagsmål i Lyngdal – mann pågrepet

Væpnet politi rykket tirsdag kveld ut til Lyngdal etter melding om masseslagsmål og knivstikking. En mann er pågrepet, og politiet vil pågripe flere.

Av NTB | 14.04.2020 22:32:43

Kriminalitet og rettsvesen: Ved 22-tiden var en mann pågrepet, en får behandling på sykehus og en navngitt mann skal pågripes, opplyser lensmann Jan Terje Aas i Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt til NTB.

Politiet mottok meldingen om slagsmål mellom flere personer utenfor Lyngdalshallen klokka 19.47. Meldingen gikk ut på at opptil 15 personer slåss, en er påkjørt med bil, og en er knivstukket – antakeligvis i armen.

– Det er en alvorlig hendelse, og vi rykker ut med store ressurser, sa operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NTB i 20-tiden.

– Vi har en pågripelsesbegjæring på en navngitt mann, og vi har mange patruljer ute for å snakke med folk i kveld, sier lensmann Jan Terje Aas.

Han sier til NTB at alle de involverte er mellom 20 og 30 år gamle. De fleste er menn, men politiet har også noen kvinnelige navn på blokka. Lensmannen sier det kan bli flere pågripelser i saken.

– Det er vårt inntrykk at folk på stedet ikke har hatt så lyst til å fortelle så mye om hva som har skjedd. Så får vi se etter hvert hva vi finner ut av, sa operasjonsleder Øyvind Hægeland til Lister24.

Bakgrunnen for slåsskampen er ikke kjent.

Flere personer forsvant fra stedet, og politiet tror at flere kan være alvorlig skadd.

Seks-sju politibiler sto utenfor idrettshallen tirsdag kveld. Den første meldingen gikk ut på at de involverte hadde med seg både balltre og kniver.

Flere nyheter: