reklame
Menu
Bodø/Glimt kunne feire nok en hjemmeseier mot Vålerenga søndag. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Flere klassemål fra Glimt senket ineffektivt Vålerenga

Vidar Örn Kjartansson sløste med sjansene og Bodø/Glimt viste nok en gang hvorfor de er suverene serieledere da de slo Vålerenga 2-0 i Eliteserien søndag.

Av NTB | 27.09.2020 22:37:58

Sport: Kasper Junker og Philip Zinckernagel sto for målene for Glimt, som var svært giftige når da fikk muligheten før pause.

Giftig var ikke Vidar Örn Kjartansson, som misset kjempesjanser på stillingen 0-0, 0-1 og 0-2.

– Den første var en veldig god redning, faktisk, men det er sånn som skjer. Man må bare fortsette, sa Kjartansson til Eurosport i pausen om sjansesløsingen.

Junker scoret for første gang i Eliteserien etter skadeavbrekket siden bortekampen mot nettopp Vålerenga 8. august. Det var åpningsmålet etter et fantastisk forarbeid fra Jens Petter Hauge.

Samme Hauge skjøt en pinlig dårlig straffe rett etter pause, men Glimt klarte likevel å sikre inn 2-0-seieren selv om de måtte spille de siste 20 minuttene av kampen med 10 mann etter at Marius Lode ble utvist.

Det betyr at Lode mister Glimts kamp mot Sandefjord på søndag om en uke. Dagen før får Kjartansson muligheten til å revansjere seg når Vålerenga tar imot Mjøndalen i Oslo.

(©NTB)

Flere nyheter: