Menu
Redningsmannskaper jobber på stedet der over 100 mennesker ble skadd da det oppsto trengsel og panikk under en halloween-feiring i Sør-Koreas hovedstad Seoul natt til søndag lokal tid. Foto: Lee Ji-eun / Yonhap / AP / NTB

Flere fryktes omkommet i halloween-ulykke i Sør-Korea

Over 100 mennesker ble skadd da det oppsto trengsel under en halloween-feiring i Seoul. Mange skal ha fått hjertestans, og flere fryktes å ha omkommet.

Av NTB | 29.10.2022 18:21:42

Ulykker og naturkatastrofer: Ulykken inntraff da en stor folkemengde som var ute for å feire halloween, ble trengt sammen i en smal gate i byens livlige utelivsdistrikt Itaewon natt til søndag lokal tid.

Choi Cheon-sik, talsmann for nødetatene, sier at minst hundre mennesker ble skadd i panikken som oppsto og at om lag 50 av dem fikk hjertestans.

Choi sier videre at flere trolig kan ha mistet livet, men at han ikke kan bekrefte det.

Videoer delt i sosiale medier viser ambulansepersonell som gir hjerte- og lungeredning til mennesker som ligger livløse på bakken.

Et stort antall ambulanser og redningsmannskaper ble sendt til stedet, og ambulanser gikk i skytteltrafikk til nærliggende sykehus.

Politiet sier det foreløpig ikke er kjent hva som utløste trengselen og panikken, men at ulykken etterforskes. Ifølge lokale medier oppsto trengselen da et stort antall folk la på sprang mot en bestemt bar i Itaewon etter rykter om at en ikke navngitt kjendis var der.

(©NTB)

Flere nyheter: