reklame for smiaa
Menu
Både kampen til Mats Møller Dæhlis Genk og Fredrik Midtsjøs AZ søndag og flere andre fotballkamper har blitt utsatt grunnet storm. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Flere fotballkamper med norske profiler utsatt grunnet storm

Kampen til Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø for AZ og den norske duellen mellom Royal Antwerpen og Genk blir utsatt søndag grunnet stormen «Ciara».

Av NTB | 09.02.2020 11:31:10

Sport: – Seriekampen mellom AZ og Feyenoord vil ikke finne sted på søndag på grunn av den forventede stormen «Ciara», meldte AZ på sin hjemmeside.

Alle søndagskampene i den nederlandske æresdivisjonen har blitt utsatt i påvente av stormen og det har også kampene i den belgiske toppserien blitt. Deriblant kampen mellom Simen Juklerøds Royal Antwerpen og Genk med Kristian Thorstvedt og Mats Møller Dæhli.

Kampen mellom Antwerpen og Genk har allerede fått fastsatt ny kampdato.

– Den utsatte kampen mellom Antwerpen og KRC Genk, utsatt av stormen som nærmer seg, har blitt flyttet til torsdag kveld 13. februar klokken 20:30, står det i en pressemelding på Genks hjemmeside.

Bundesliga-kampen mellom Borussia Mönchengladbach og FC Köln har også blitt utsatt. Det var ventet over 50,000 tilskuere til kampen, men ingen av lagene kunne garantere at fansen kunne komme seg trygt hjem.

Byen Mönchengladbach ligger langt vest i Tyskland, nær grensen til både Belgia og Nederland.

Toppkampen i 1. Bundesliga mellom Bayern München og RB Leipzig på Bayerns hjemmebane sørøst i Tyskland forventes å bli spilt som planlagt.

(©NTB)

Flere nyheter: