reklame for Sheiken Bowling
Menu
Politibiler og ambulanser utenfor Lyngdalshallen, der flere personer ble meldt skadd etter et slagsmål tirsdag kveld. Foto: Torrey Enoksen / Lister24 / NTB scanpix

Flere avhørt etter masseslagsmål i Lyngdal – ingen flere pågripelser

Politiet har gjennomført avhør gjennom natten, men ingen flere er pågrepet etter masseslagsmålet i Lyngdal tirsdag kveld. En person ble knivstukket.

Av NTB | 15.04.2020 07:47:26

Kriminalitet og rettsvesen: – Det er gjennomført avhør, men dette har ikke ført til nye pågripelser. Status på de avhørte vet jeg ikke. Det er en blanding av fornærmede og vitner, sier operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt til NTB.

En person ble sendt til sykehus for behandling etter slagsmålet. Odde kjenner ikke til tilstanden til vedkommende.

En mann ble pågrepet tirsdag kveld, og lensmann Jan Terje Aas i Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt opplyste til NTB at en navngitt mann skulle pågripes.

Politiet mistenkte at flere var alvorlig skadd i hendelsen som fant sted utenfor Lyngdalshallen i Lyngdal i Agder. Rundt 15 personer var involvert, og flere hadde kniver og balltre, ifølge meldingen til politiet som kom klokka 19.47.

Ifølge Fædrelandsvennen er flere av de involverte en del av det lokale rusmiljøet. Operasjonslederen vil ikke kommentere dette.

(©NTB)

Flere nyheter: