Menu
*politi
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Flere alvorlige hendelser i natt

Forsøkt ranet på åpen gate, kutt i hodet etter slagsmål, flere personer i bagasjerommet og overstadig tenåring. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 12.05.2019 07:38:26

Politilogg: Det har i løpet av natten vært flere mer alvorlige hendelser som politiet har måtte ta seg av.

Flere personer i bagasjerommet

Ved 20.15-tiden fikk politiet melding om en bil ved Sagvåg der flere personer oppholdt seg i bagasjerommet under kjøringen. En politipatrulje søkte etter bilen uten resultat.

Utagerte på utested

Det ble meldt om at en gjest ved et hotell i Haugesund var aggressiv og voldelig ved 22.15-tiden i natt. Mannen utagerte og en politipatrulje ble sendt til utestedet. Han hadde vært voldelig mot en annen person. Det var en mann i midten av 40-årene som ble anmeldt for kroppskrenkelse og sak er opprettet på forholdet. Han var sterkt beruset og ble holdt nede av andre gjester frem til politiet kom. Han ble deretter tatt med til legevakten for en sjekk. Der kviknet han til før han ble kjørt hjem av politiet.

Promillekontroll

Det ble avholdt promillekontroll ved Heiane på Stord lørdag kveld. Politiet har gjennomført promillekontroll på E39 i tiden 23.45 – 00.30. I alt ble 51 bilførere kontrollert. Det ble ingen reaksjoner.

Urinerte på gata

En mann i 30-årene ble tatt av politiet for urinering på offentlig sted i Haugesund i natt. En politipatrulje kom over en mann ved en tilfeldighet. Mannen ble avhørt og erkjente de faktiske forholdene. Det ble deretter utskrevet en anmeldelse.

Ufin oppførsel

I forbindelse med et arrangement på Åkra ble en mann i slutten av 20-årene bortvist fra stedet. Det var ved 01.50-tiden at det ble meldt om ufin oppførsel i beruset tilstand under konsert med Vestlandsfanden i Åkrahallen. Mannen nektet å etterkomme pålegget og ble anmeldt.

Overstadig tenåring

Politiet kom over en gutt i tenårene som kranglet og oppførte seg ufint i beruset tilstand i Etne i natt. Det var klokken 01.50 at mannen ble anmeldt og bortvist fra sentrum.

Forsøkt ranet på åpen gate

Politiet fikk ved 02.25-tiden i natt melding fra en mann i begynnelsen av 20-årene som kunne opplyse at han var forsøkt ranet på åpen gate i sentrum av Haugesund. Det var to ukjente menn som hadde forsøkt å ta lommeboken hans og påførte vedkommende vold. Flere politipatruljer samt en hundepatruljer ble sendt til området, men gjerningspersonene ble ikke funnet. Fornærmede ble avhørt og han fremsto som uskadet. Gjerningspersonene hadde ikke klart å frata fornærmede noe. Sak er opprettet på forholdet. Det var i krysset Breidablikkgata – Nygata like ved Metodistkirken at ransforsøket fant sted.

Kutt i hodet etter slagsmål

Det ble meldt om slagsmål på et utested i Haugesund ved 02.55-tiden i natt. En mann i begynnelsen av 30-årene var slått ned. Mistenkte var en mann i samme alder og han var fortsatt på stedet da politiet ankom. Fornærmede ble fremstilt på legevakten med blant annet kutt i hodet. Mistenkte ble pågrepet og innsatt i arrest. Sak ble opprettet på forholdet.

Flere nyheter: