Menu
Det ble laget tidenes største fyrverkerioppvisning nyttårsaften 2021. Bingosjef Joar Levemann i Fjorden Bingo hadde ansvaret for arrangementet som pyroteknikker. FOTO: Gunn Gravdal Elton

Fjorden Bingo med tidenes nyttårsfyrverkeri

Bingosjef Joar Levemann var ansvarlig pyroteknikker da tidenes nyttårsfyrverkeri ble gjennomført nyttårsaften. Det hele ble filmet og onsdag kveld vises filmen før bingotrekningen.

Av Egil M Solberg | 05.01.2021 17:44:05

Bingofyrverkeri: Fjorden Bingo på Bingokanalen ville gi noe tilbake til spillere og lokalsamfunnet i Odda nyttårsaften og sponset det største fyrverkeriet noen sinne i bygda.

– Det har tatt flere måneder å planlegge fyrverkeriet. Det er både økonomi, tillatelser og teknisk planlegging som skal gjøres, forklarer Levemann.

De var en hel gjeng som de siste dagene før nyttår sto på for å gi Odda og bingogjengen en fantastisk fyrverkeriopplevelse.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

– Det ble bokstavelig talt ikke spart på kruttet. Vi kjørte en stor rigg med noe av de største du finner av lovlig fyrverkeri, sier bingosjefen som nå er utdannet pyroteknikker.

Det ble filmet på kvelden og under fyrverkeriet og filmen kan du se før bingosendingen onsdag kveld. Sendingen starter klokken 19.00 og trekningen klokken 20.00.

Hør intervjuet på Radio Haugaland i dag

Flere nyheter: