Menu
Matteo Berrettini, som vant ATP-turneringen på Queen's Club nylig, må trekke seg fra Wimbledon. Foto: Alberto Pezzali / AP / NTB

Fjorårets finalist må trekke seg fra Wimbledon etter koronasmitte

Matteo Berrettini, som kom til finalen i Wimbledon i fjor og var en av favorittene til å vinne årets turnering, må trekke seg etter å ha blitt koronasmittet.

Av NTB | 28.06.2022 12:31:20

Sport: Det melder nyhetsbyrået AFP tirsdag ettermiddag.

Italieneren vant to ATP-turneringer på gress i forkant av Wimbledon og var ved siden av fjorårsvinner Novak Djokovic den største favoritten til å vinne Grand Slam-turneringen.

I fjor tapte Berrettini finalen mot Djokovic etter fire sett. Nå får han ikke sjansen til å revansjere finaletapet.

Berrettini skulle egentlig spilt mot chilenske Cristian Garín i 1. runde tirsdag. Nå blir italieneren erstattet av svenske Elias Ymer.

Tidligere tirsdag ble det kjent at Wimbledon-finalisten fra 2017, Marin Cilic, også må trekke seg fra Wimbledon som følge av virussmitte.

Både Berrettini (7.-seed) og Cilic (14.-seed) er på Rafael Nadals side av tablået. Det er motsatt side av både Djokovic og Casper Ruud.

Det deles ikke ut rankingpoeng i årets Wimbledon, etter at arrangøren All England Club valgte å utestenge spillere fra Russland og Belarus.

(©NTB)

Flere nyheter: