fbpx
Menu
Christer Skogland (26) fra Haugesund. FOTO: Joachim Goa Steinbru

Fjernet tatovering og fikk jobb

Christer Skogland (26) fra Haugesund var hos klinikken Remove og fikk fjerne tatoveringen på halsen sin. Nå har han fått drømmejobb som servitør hos Color Line.

Av Egil M Solberg | 10.06.2019 09:53:41

Arbeidsliv: Christer Skogland (26) fikk fjernet en tatovering på halsen. Det var som 16-åring at han gjorde feilen med å skaffe seg en tatovering han senere angret på.

Gleden ble stor da han for få år siden vant en konkurranse arrangert av klinikken Remove og fikk fjernet tatoveringen. Dette ga også grunnlaget for å realisere drømmen om å bli servitør.

Populært blant kjendiser

Stadig flere angrer på tatoveringen og velger å fjerne den, blant annet internasjonale kjendiser som Sophie Elise, Lene Alexandra, Funkygine, Helene Rask, Linda Johansen med flere.

Du kan også få fjernet gammelt blekk, om du ønsker å ta en ny over.

Ny teknologi

Teknologien går stadig fremover, og tatoveringsfjerningslasere blir stadig bedre. Den nyeste og beste teknologien for tiden heter PicoWay, og kommer fra det amerikanske firmaet Syneron-Candela.

Laserpulsene er så korte at de måles i picosekunder. (Ett picosekund er et billiondels sekund.)  De første til å anskaffe denne teknologien i Norge er Remove, som har klinikker i Oslo, Bergen og Trondheim.

Les mer om tilbudet på klinikken Remove sine nettsider (ekstern lenke).

Vant konkurranse

Christer vant en konkurranse som het Blanke Ark, hvor man kunne vinne gratis tatoveringsfjerning.

Christer kunne ikke ha jobbet der han gjør nå hvis han fremdeles hadde hatt tatoveringen på halsen.

– Det var ikke noe vondt og tatoveringen forsvant fullstendig. Det var fem korte behandlinger. Dette er noe du kan få gjort når du har tid over en kortere eller lengre periode. Jeg er kjempefornøyd, sier 26-åringen.

Han fikk fjernet en tatovering fra halsen på kun fem behandlinger, hos Remove i Bergen.

Intervju

På jobb hos Color Line. Christer Skogland (26). FOTO: Privat

Flere nyheter: