Menu
Norges VM-lag i curling, med skip Steffen Walstad til venstre, i aksjon i mesterskapet i Calgary. Foto: Jeff McIntosh, The Canadian Press via AP / NTB

Fjerde strake seier for Walstads lag i curling-VM

Norges sterke start i mennenes curling-VM fortsatte da Kina ble slått 9-5 søndag. Norge har vunnet sine fire første kamper i grunnspillet.

Av NTB | 04.04.2021 06:28:25

Sport: Den fjerde kampen i grunnspillet gikk av stabelen natt til søndag etter at Norge tidligere lørdag hadde knust Sør-Korea 9-2.

Norge åpnet kampen mot Kina med å vinne 2-0 i den første omgangen og deretter fulgte lagene hverandre tett med å vinne 1-0 i annenhver omgang fram til 9. omgang. Da ble det 2-0-seier til Norge.

Sammen med Torger Nergård, Markus Høiberg og Magnus Vågberg kontrollerte Walstad inn til den fjerde strake seieren. Med 1-0-seier også i siste omgang, var det over, og Kina ble slått med 9-5.

Steffen Walstads lag hadde sistestein i første omgang mot Sør-Korea lørdag og benyttet den til å score hele fire poeng. Det var et tidlig knockoutslag som sørkoreanerne aldri reiste seg fra, og Norge vant til slutt 9-2 etter at Sør-Korea ga opp da Norge vant 7. omgang med 2-0.

Norge slo Danmark 7-6 og Nederland 7-4 fredag.

De seks beste i grunnspillet tar seg til sluttspill i VM og sikrer også OL-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: