reklame for Sheiken Bowling
Menu
Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i Spydeberg sentrum fredag kveld, er varetektsfengslet i fire uker. Foto: Freddie Larsen / NTB

Fire ukers varetekt for knivsiktet mann i Spydeberg

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i Spydeberg fredag, er varetektsfengslet i fire uker, hvorav de to første i full isolasjon.

Av NTB | 04.09.2022 13:00:44

Kriminalitet og rettsvesen: Han undergis dessuten brev- og besøksforbud i hele fengslingsperioden, ifølge kjennelsen fra Søndre Østfold tingrett, som NRK omtaler. Domstolen understreker at den siktede mannen i 20-årene skal ha mulighet til å snakke med «psykolog eller annen tilsvarende fagperson» i fengslet.

Politiet er tidlig i etterforskningen. Det gjenstår fortsatt blant annet flere avhør i saken og etterforskerne vet ikke om de har kontroll på alle relevante vitner. Det er fare for at siktede skal ødelegge bevis hvis han blir løslatt, mener retten.

En mann i 40-årene er kritisk skadd etter å ha blitt ble knivstukket flere ganger i nærheten av Esso-stasjonen i Spydeberg sentrum rundt klokka 23.30 fredag kveld. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner, og ber personer som var i nærheten rett før hendelsen om å ta kontakt på 64 99 40 60.

– Vi vet med sikkerhet at ikke alle vitner er avhørt, sa politiadvokat Yvonne Schilling i Øst politidistrikt til NRK lørdag.

(©NTB)

Flere nyheter: