Menu
Det var fire positive prøver i tredje runde med koronavirustester i Premier League, melder ligaen. Illustrasjonsfoto: AP / NTB scanpix

Fire positive prøver i tredje runde med Premier League-tester

Det var fire positive prøver fordelt på tre ulike klubber da Premier League-lagenes spillere og støtteapparat ble testet for koronaviruset for tredje gang.

Av NTB | 27.05.2020 20:17:49

Sport: Det melder Premier League i en uttalelse onsdag. Verken klubbene eller personene som testet positivt navngis, i tråd med ligaens praksis.

– Vi kan i dag bekrefte at 1008 spillere og klubbansatte ble testet mandag og tirsdag. Av disse var det fire positive prøver fordelt på tre klubber. De som testet positivt blir nå isolert i sju dager, står det i uttalelsen.

Totalt er det 12 positive prøver etter tre runder med tester. Totalt er det utført 2752 tester. I første runde var det to positive prøver, i annen runde seks positive.

Spillere og støtteapparat i Premier League skal fortsette å testes to ganger i uken. Det skal gjennomføres en ny runde torsdag og fredag. Da har hver klubb anledning til å teste 60 personer.

Tidligere onsdag besluttet Premier League-klubbene at det skal åpnes for trening med full kontakt.

(©NTB)

Flere nyheter: