Menu
FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Fire nye år for Halleland på Stortinget

Terje Halleland fra Ølensvåg ble innstilt på andreplass under nominasjonsmøtet for FrP i Rogaland lørdag ettermiddag. Dermed er han sikret fire nye år på Stortinget.

Av Egil M Solberg | 13.12.2020 09:31:07

Politikk: På nominasjonsmøte til Rogaland FrP tok som ventet Stortingsrepresentantene Roy Steffensen og Terje Halleland de to øverste plassene på listen.

Rogaland FrP har lørdag 12. desember avholdt nominasjonsmøte og valgt sine kandidater til stortingsvalget 2021.

Stortingsrepresentant Roy Steffensen fra Gjesdal og stortingsrepresentant Terje Halleland fra Vindafjord fikk enstemmig ny tillit fra Fremskrittspartiet i Rogaland på 1. og 2. plass på stortingslisten.

– Aftenbladet skrev i dag at Rogaland er en bastion for Frp, og vårt mål er at det skal forbli slik ved valget i 2021. På forrige lokale måling fikk vi 18,7 %, og vi sikter høyere enn det, sier stortingsrepresentant og listetopp Roy Steffensen

– Nå ligger en stor jobb foran oss for å sikre tre representanter fra Rogaland FrP. Jeg er sikker på at vi skal gjøre en positiv forskjell på beslutninger som påvirker vår region, sier Stortingsrepresentant Terje Halleland.

Fra Nord- fylket stiller også Camilla Klovning Strømø (Haugesund) på 8. plass. Randi Rettedal (Tysvær) på 9. plass og Svein Erik Indbjo (Haugesund) på 13. plass.

Flere nyheter: