Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Fire menn i arresten i natt

I tillegg til mange bortvisninger ble fire menn overnattingsgjester i drukkenskapsarresten i Haugesund i natt.

Av Egil M Solberg | 01.01.2020 06:18:41

Politilogg: Vold, ordensforstyrrelser, slagsmål, bortvisninger, fester, branntilløp og uvettig bruk av fyrverkeri, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Vold mot kvinne på utested

Ved 00.30-tiden ble en sterkt beruset mann i 20-årene hentet av politiet på et utested etter at han hadde vært voldelig mot en kvinne.

– Mannen ble innbrakt drukkenskapsarresten og anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser operasjonslederen.

Filmet pasienter på sykehuset

Ved 01.35-tiden var det sykehuset på Stord som måtte ha bistand fra politiet.

– En sterkt beruset mann i slutten av tenårene var da tatt inn for behandling. Ved ankomst utagerte mannen, opplyser operasjonslederen.

Mannen ravet rundt på sykehuset og skal blant annet ha filmet andre pasienter.

– Det ble gjort skadeverk på sykehuset og han fremsatte trusler mot politiet. Dette vil medføre anmeldelse, sier operasjonslederen.

Overstadig mann urinerte på gata

Politiet fikk i natt også med seg en sterkt beruset mann i 20-årene etter en episode med offentlig urinering i Haugesund sentrum.

– Mannen blir anmeldt for urineringen, men på grunn av hans tilstand med sterk beruselse fikk han også overnatte i drukkenskapsarresten, sier operasjonslederen.

Aggressiv etter skjenkenekt

En mann i 30-årene ble ved 02.45-tiden tatt med til politihuset fra Haugesund sentrum i forbindelse med en ordensforstyrrelse.

– En mann i 30-årene var aggressiv og truende mot personalet da han ble nektet servering på et utested, opplyser operasjonslederen.

Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Flere nyheter: