Menu
En ganske god runde for Viktor Hovland på PGA-turneringens siste dag ble ødelagt med bogey på fire av fem hull midtveis. Foto: Phelan M. Ebenhack / AP / NTB scanpix

Fire kjappe bogeys ødela sisterunden for Hovland i Orlando

Viktor Hovland avsluttet PGA-turneringen i Orlando med en runde på fem slag over par. Fire bogeys på fem hull ødela en ellers bra runde.

Av NTB | 08.03.2020 20:32:17

Sport: Etter mye ujevnt spill på den vanskelige banen i Orlando på de tre første dagene av turneringen leverte Oslo-gutten en noe mer stabil sisterunde. Unntaket var to perioder med til sammen seks bogeys.

Hovland avsluttet turneringen på totalt åtte slag over par. Da nordmannen var ferdig med sin sisterunde, lå han på en foreløpig delt 44.-plass.

Siden konkurransen foregikk på en bane der mange gikk flere slag over par, krøp Hovland to plasser opp på resultatlisten etter hvert som spillerne ble ferdige.

22-åringen endte på 42.-plass, 11 plasser ned fra dagen før.

Britiske Tyrrell Hatton vant turneringen foran australieren Marc Leishman og Im Sung-jae fra Sør-Korea.

Turneringens fjerde dag startet godt med par på de tre første hullene for Norges nye golfess. Deretter ble det en birdie på hull fire, som skulle vise seg å bli dagens eneste. På de fem neste hullene gikk det langt dårligere med hele fire bogeys.

Hovland fikk orden på spillet igjen og fikk flere par på rad helt til dagens femte bogey kom på det tredje siste hullet.

På siste hull ble det nok en bogey. Da endte turneringen litt surt for nordmannen som i det minste fikk delta alle fire dagene etter at han knepent klarte cuten fredag.

(©NTB)

Flere nyheter: