Menu
Brooklyn Nets feirer poeng i borteseieren mot Los Angeles Lakers forrige uke. Fire Nets-spillere har nå testet positivt på koronaviruset. Foto: Jose Sanchez, AP / NTB scanpix

Fire Brooklyn Nets-spillere koronasmittet

Fire spillere fra NBA-laget Brooklyn Nets har testet positivt på koronaviruset. Dermed er antallet smittede spillere i basketballserien oppe i sju.

Av NTB | 17.03.2020 22:01:43

Sport: Klubben har ikke navngitt spillerne, men opplyser at en av dem har symptomer på virussykdommen covid-19. De tre andre har ingen symptomer, men alle fire er isolert og får medisinsk oppfølging.

Nets sier at alle andre spillere og medlemmer av støtteapparatet er i karantene, og de får også tett oppfølging av klubbens medisinske apparat.

Brooklyn spilte sist tirsdag 10. mars, da Los Angeles Lakers ble slått på bortebane. Laget skulle møte Golden State Warriors i San Francisco to dager senere, men før det testet Utah-spiller Rudy Gobert positivt på viruset, og NBA-sesongen ble avbrutt inntil videre.

Donovan Mitchell, lagkamerat med Gobert i Utah Jazz, og Detroit Pistons-spiller Christian Wood er de andre NBA-spillerne som har testet positivt på koronaviruset.

(©NTB)

Flere nyheter: