Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Fire bortvisninger i natt

Bortviste blokkfløytespiller i torgbakken, overstadig 14-åring i Haraldsgata, overstadig mann i 50-årene på kaien og en kverulerende gjest ved et utested. Det var fire bortvisninger i natt.

Av Egil M Solberg | 08.02.2020 08:27:51

Politilogg: Det har vært en relativt rolig natt til lørdag opplyser vaktsjef Dan Magne Gaard ved Haugesund politistasjon lørdag morgen.

Kranglet med vakter

Ved 12.20-tiden ble en mann i begynnelsen av 40-årene bortvist fra Indre kai. Han hadde da kverulert med en vakt ved et utested. Da politiet kom til stedet ble mannen bortvist, noe han etterkom.

Kona kom til unnsetning

Ved 12.50-tiden påtraff en politipatrulje en overstadig beruset mann i midten av 50-årene. Mannen var så sterkt beruset at han ikke lenger var i stand til å ta vare på seg selv. Før han ble fraktet til drukkenskapsarrest, kom kona mannen til unnsetning. Han ble bortvist, men kona fikk han med seg hjem.

Påtraff overstadig 14-åring

Ved 01.30-tiden i natt påtraff politipatruljen en sterkt beruset 14 år gammel gutt i Haraldsgata. Politiet fikk kontakt med foreldrene og guttens far kom etterhvert for å hente sin håpefulle. Barnevern er varslet om hendelsen.

Blokkfløytespilling til besvær

Ved 12.45-tiden ble en blokkfløytespiller bortvist fra Torgbakken. Det skal være snakk om en tigger som holdt folk våkne ved å spille blokkfløyte like utenfor Egon restaurant. Det skal ikke være første gang at samme mann får pålegge om å avslutte blokkfløytespillingen i byen. Mannen fulgte pålegget.

Flere nyheter: