Menu
Den norske golfproffen Viktor Hovland viste tidvis bedre takter i PGA-turneringen i Orlando fredag, men fire bogeyer ødela. Phelan M. Ebenhack / NTB scanpix

Fire bogeyer ødela for Viktor Hovland, liten sjans til å greie cuten

Viktor Hovland fikk ikke spillet til å stemme i annen runde av Arnold Palmer Invitational. Fire bogeyer ødela etter alt å dømme for videre spill.

Av NTB | 06.03.2020 18:46:40

Sport: Hovland viste tidvis bedre takter i andrerunden av Arnold Palmer Invitational i Orlando i Florida. Men tre birdier ble overskygget av at Hovland fikk bogey på hele fire hull.

Dermed ligger det ikke an til at den norske golfproffen klarer cuten. Etter at nordmannen var ferdigspilt, lå han to slag bak cuten, før flere av de beste spillerne tar fatt på sine 18 hull på kvelden.

Spilleren fra Ekeberg gikk torsdagens åpningsrunde på 74 slag og to over par. Han innledet fredagens runde med å gjøre bogey på det første hullet. Plutselig var det blitt to slag fram til den forventede cuten.

Han fikk derimot en opptur med å ta birdie på de to lange par fem-hullene 4 og 6. Der hadde han også gode muligheter for eagle.

På hull 13 ble det imidlertid en ny bogey, til tross for at Hovland slo seg inn på greenen med et fint slag.

Hovland fikk det bedre til igjen på hull 16, et par fem-hull, og hadde en sjanse på en eagle. Det ble imidlertid med en birdie, og denne brakte Hovland til ett under par på dagens runde og ett over par totalt.

Nordmannen hadde muligheten for en ny birdie på hull 17, men putten var upresis. Ballen gikk i tillegg et stykke forbi hullet, og det ble en ny bom – og en ny bogey.

På det siste hullet gikk det ikke stort bedre. Ballen var først nær ved å havne i vannet, og Hovland fikk dagens fjerde bogey.

Dermed ender Hovland på ett over par i dagens runde og tre slag over par totalt. Det betyr også at han etter alle solemerker ikke klarer cuten i turneringen.

(©NTB)

Flere nyheter: