Menu
Fifa-president Gianni Infantino sender sine dypeste kondolanser til de etterlatte i forbindelse med tragedien i Indonesia. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Fifa-presidenten: – En mørk dag

Gianni Infantino, president i Det internasjonale fotballforbundet (Fifa), omtaler tragedien i Indonesia som en mørk dag for alle som er involvert i fotball.

Av NTB | 02.10.2022 11:50:51

Ulykker og naturkatastrofer: Minst 174 personer er døde etter opptøyene som beskrives som en av verdens verste stadionkatastrofer. Flere barn skal være blant de døde.

Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i byen Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2-3.

Opprørspoliti skjøt med tåregass for å få slutt på tumultene.

Hundrevis av mennesker løp til en utgangsport i et forsøk på å slippe unna tåregassen. Flere ble kvalt i kaoset, og andre ble trampet ned.

– Fotballverden er i sjokk etter den tragiske hendelsen i Indonesia. Det er en mørk dag for alle involverte i fotball. Jeg sender mine dypeste kondolanser til familie og venner til ofrene som mistet livene sine i denne tragiske ulykken, sier Infantino i en uttalelse.

– Alle tanker er med det globale fotballsamfunnet, innbyggerne i Indonesia og fotballforbundet, fortsetter presidenten.

(©NTB)

Flere nyheter: