Menu
Daniil Medvedev fikk det ikke til å stemme i tenniscomebacket mot Richard Gasquet i Sveits. Foto: Salvatore Di Nolfi / Keystone / AP / NTB

Fiasko i Medvedevs comeback – lite kamptrening før Roland-Garros

Den russske verdenstoeren Daniil Medvedev tapte sin første tenniskamp på nesten to måneder. Han røk i strake sett for Richard Gasquet i Genève.

Av NTB | 17.05.2022 21:00:56

Sport: Nederlaget passer Medvedev svært dårlig foran årets andre Grand Slam-turnering. Gruskonkurransen i Sveits var ment å gi ham kamprytme i oppladningen til Roland-Garros.

Gasquet vant tirsdagens oppgjør med settsifrene 6-2, 7-6 (7-5). Det var første gang at den franske veteranen slo en topp-to-spiller på verdensrankingen siden triumfen mot Roger Federer i 2005.

Medvedev hadde ikke spilt siden kvartfinaletapet på hardcourten i Miami Open i slutten av mars. Etterpå var han gjennom en brokkoperasjon. Dermed gikk russeren glipp av de første ukene av grussesongen.

Casper Ruud er tittelforsvarer i ATP250-turneringen i Genève. Han fikk walkover i første runde og møter franske Benoît Paire onsdag. Trekningen av hovedtablået i årets Roland-Garros skjer dagen etter.

De første kampene på rødgrusen i Paris spilles søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: