Menu
Sondre Brunstad Fet har spilt sin siste kamp for Bodø/Glimt denne sesongen. Her fra eliteseriekampen mot Lillestrøm 8. mai. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Fet mister resten av Glimts sesong: – Trist å ikke få bidratt

En komplisert første halvdel av sesongen har resultert i en kneoperasjon for Bodø/Glimts Sondre Brunstad Fet (25). Det holder ham ute av spill resten av året.

Av NTB | 19.07.2022 13:50:53

Sport: – Jeg har ikke rukket å ta det innover meg ennå. Det er veldig, veldig kjedelig og trist at jeg ikke får bidratt for laget. Akkurat dette scenarioet har svirret litt rundt i hodet, men jeg føler egentlig at alt er i et vakuum nå, sier Fet til Avisa Nordland.

Midtbanespilleren har opplevd et aldri så lite skademareritt denne sesongen.

I slutten av januar fikk han hoftetrøbbel da laget var i Spania på treningsleir. Like før bortekampen mot Celtic måneden etter pådro 25-åringen seg en ny skade, denne gangen på baksiden av låret.

Senere oppsto det plager i kneet. Etter å ha spilt 45 minutter av en kamp mot Lillestrøm i Eliteserien 8. mai, ble Fet nødt til å kaste inn håndkleet.

– Jeg bygde kroppen rolig opp i Spania, men så utviklet det seg bare til nye problemer underveis, forteller han.

Fredag ble han operert i Manchester. Han er på plass med Bodø/Glimt-troppen foran tirsdagens kamp borte mot nordirske Linfield i mesterligakvalifiseringen.

– Jeg har savnet guttene, så det var fint å treffe dem igjen. Jeg kommer til å savne det å spille fotball framover. Det er noe av det jeg er mest glad i. Nå handler det om å komme på rett sted mentalt, for så å starte på den lange veien tilbake. Og det skal jeg klare, forsikrer Fet.

(©NTB)