Menu
Mattia Binotto gir seg som teamsjef for Ferrari. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Ferrari-topp Binotto gir seg

Mattia Binotto har valgt å gå av som teamsjef for Ferrari etter 28 år som en del av Formel 1-laget.

Av NTB | 29.11.2022 09:57:07

Sport: Ferrari slo i årets sesong tilbake etter et skuffende fjorår, men til tross for at de fikk en kanonstart, falt det etter hvert av og måtte se Red Bull og Max Verstappen ta sin annen strake tittel.

Binotto har i løpet av sesongen måttet tåle kritikk, og tirsdag ble det klart at Ferrari har godkjent hans oppsigelse, skriver laget på sine nettsider.

– Dessverre har jeg bestemt meg for å avslutte mitt samarbeid med Ferrari. Jeg forlater et selskap jeg elsker og har vært en del av i 28 år. Jeg forlater et samlet lag som vil vokse og som er klare for å nå sine høyeste mål. Jeg ønsker dem alt godt i fremtiden, sier Binotto.

Binotto er ferdig i rollen 31. desember. Det italienske laget går nå i gang med å finne en erstatter som sjef for førerne Charles Leclerc og Carlos Sainz.

(©NTB)

Flere nyheter: