reklame
Menu
Bruno Fernandes var i hissig meningsutveksling med Victor Lindelöf etter Sevillas vinnermål, men mener at det er helt normalt når et lag slipper inn mål. Foto: Martin Meissner, Pool via AP / NTB scanpix

Fernandes: – Det som skjedde mellom meg og Victor er normalt

TV-bildene viste Bruno Fernandes og Victor Lindelöf i hissig meningsutveksling, om ikke krangel, etter Sevillas vinnermål. – Helt normalt, synes portugiseren.

Av NTB | 17.08.2020 00:32:37

Sport: – Det er vanlig når man slipper inn mål. Det handlet ikke om meg eller om Victor. Det som skjedde mellom oss er normalt, og det kommer til å skje mange ganger til i fotballen. Vi må se på feilene som gjøres slik at vi kan bli bedre, sa han til BT Sport etter europaligasemifinalen.

Både Lindelöf og Aaron Wan-Bissaka virket svært passive da Jesus Navas fikk slå inn bak dem og Luuk de Jong fikk løpe uhindret fram og bredside inn 2-1.

Fernandes ga United ledelsen på straffespark, men tross massevis av sjanser greide ikke Premier League-laget å score i åpent spill, og Sevilla vendte til seier.

– Det var mer enn en god start. Vi spilte en stor kamp og skapte veldig mange sjanser, men i fotball er ikke det nok, for vi utnyttet dem ikke, sa Fernandes.

– Vi er ikke fornøyde, for vi ville til finalen: Nå må vi hvile og restituere. Keeperen deres var veldig god, men med kvaliteten i laget vårt burde vi ha scoret på ham.

(©NTB)

Flere nyheter: